De wijk Tinnegieter

Op loopafstand vind je het winkelcentrum ‘Tweelingstad’. Naast veel winkels zijn ook de huisarts en apotheek op loopafstand bereikbaar. In de directe omgeving zijn verschillende basisscholen te vinden. Voor een fijne wandeling ben zo je in de Veluwse bossen en het station en de A28 zijn goed te bereiken.

De nieuwe woningen

Hieronder zie je het aanbod van de verschillende type nieuwbouwwoningen, koop en huur, in de wijk Tinnegieter. Wanneer je op de button onder de woning klikt, verschijnt er meer informatie over de woning. Je kunt per woning de kenmerken en plattegronden bekijken.

B - Eengezinswoningen

Marijkelaan
7 huurwoningen

C - Eengezinswoningen

Marijkelaan/Magrietlaan
5 huurwoningen
9 koopwoningen

D - Seniorenwoningen

Marijkelaan/Margrietlaan
8 huurwoningen

G - Beneden-bovenwoningen

Marijkelaan - huurwoningen:
9 beneden- en 9 bovenwoningen

Margrietlaan - koopwoningen:
9 beneden- en 9 bovenwoningen

E - Tweekamerappartement

Julianalaan
15 huurappartementen

F - Driekamerappartement

Bernhardlaan
16 huurappartementen

Wonen in de wijk Tinnegieter?

De huidige huurders van de Marijkelaan en Margrietlaan hebben voorrang op een nieuwbouwwoning. De overige huurwoningen worden te zijner tijd aangeboden via www.hurennoordveluwe.nl. Wanneer deze woningen in de verhuur gaan, is nog niet bekend. Deze informatie volgt. Houd de website van Huren Noord Veluwe in de gaten. Daar lees je ook meer over het huren van een woning. Heb je interesse in een koopwoning in de wijk Tinnegieter? Zodra de verkoopprijzen bekend zijn, lees je meer hierover op deze website. De verkoopprijzen en de datum van de start verkoop zijn nog niet bekend.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met bewonersbegeleider Ellis Aardenburg via telefoonnummer 088-259 03 87 of per e-mail via aardenburg@trebbe.nl.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken