ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT!

De nieuwe woningen

Hieronder zie je het aanbod van de verschillende type koopwoningen in de wijk Tinnegieter. Wanneer je op de button onder de woning klikt, verschijnt er meer informatie over deze nieuwbouwwoning. Je kunt per woning de kenmerken en plattegronden bekijken.

De wijk Tinnegieter

Op loopafstand vind je het winkelcentrum ‘Tweelingstad’. Naast veel winkels zijn ook de huisarts en apotheek op loopafstand bereikbaar. In de directe omgeving zijn verschillende basisscholen te vinden. Voor een fijne wandeling ben zo je in de Veluwse bossen en het station en de A28 zijn goed te bereiken.

C - Eengezinswoningen

Marijkelaan/Magrietlaan
5 koopwoningen Margrietlaan
4 koopwoningen Marijkelaan

 

Bekijk woningtype

G - Beneden-bovenwoningen

Margrietlaan - koopwoningen:
4 beneden- en 5 bovenwoningen

 

Bekijk woningtype

Wonen in de wijk Tinnegieter?

Heb je interesse in een koopwoning in de wijk Tinnegieter? Maak dan vrijblijvend een account aan via het aanmeldformulier. Wij houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Laat je in de regio Noord-Veluwe een sociale huurwoning achter die daardoor beschikbaar komt voor een nieuwe bewoner, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van een koopwoning. De verkoop is gestart. Vanaf nu kun jij je inschrijven via het inschrijfformulier binnen je persoonlijke account. Let op, met het formulier hieronder maak je enkel een acount aan. Dit is geen inschrijving op een woning.

Aanmeldformulier koopwoning


Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken